Jobb och praktik

Jobb

Vill du jobba på en advokatbyrå där du kan göra verklig skillnad i människors liv och dit människor från hela världen söker sig för att få skydd undan krig och förföljelse? En byrå där du får möjlighet att fördjupa dig inom ett rättsområde istället för att hantera flera olika?

Vi är en arbetsplats med högt i tak där vi värdesätter rak kommunikation och öppenhet gentemot varandra. Vi har ett glatt och vänligt klimat med en ständig strävan efter att utvecklas som jurister och som team.

Vi förutsätter att du är advokat eller jurist med minst två års arbetslivserfarenhet inom migrationsrätt från annan advokatbyrå, Migrationsverket eller migrationsdomstol.

Praktik

Är du jurist- eller paralegalstudent och vill praktisera innan examen?

Vill du få inblick i hur det är att jobba på en advokatbyrå dit människor från hela världen söker sig för att få skydd undan krig och förföljelse? Hos oss är det alltid tolkar i väntrummet, alltid liv och rörelse.

Då är kanske praktik på Advokatfirman Stockholms Asylbyrå ett bra steg på karriärstrappan för dig. Vi tar emot paralegalstudenter från Påhlmans handelsinstitut samt juriststudenter från landets alla juristutbildningar.

Skicka in din ansökan nedan


    Ladda upp ditt CV (pdf, doc, docx)