Jobb

Vill du jobba på en advokatbyrå där du kan göra verklig skillnad i människors liv och dit människor från hela världen söker sig för att få skydd undan krig och förföljelse? Alltid tolkar i väntrummet, alltid liv och rörelse.

Asylbyrån är en arbetsplats med högt i tak där vi värdesätter rak kommunikation och öppenhet gentemot varandra. Vi har ett glatt och vänligt klimat med en ständig strävan efter att utvecklas som jurister och som team.

Är du skarp, prestigelös och beredd att ställa upp för teamet och klienten ”när det brinner”?

Då är kanske Stockholms Asylbyrå rätt advokatbyrå för dig.

Vi förutsätter att du är advokat eller jurist med minst två års arbetslivserfarenhet inom migrationsrätt från annan advokatbyrå, migrationsverket eller migrationsdomstolen.

Skicka in din ansökan nedan

  Ladda upp ditt CV (pdf, doc, docx)


  Praktik

  Är du jurist- eller paralegalstudent och vill praktisera innan examen?

  Vill du få inblick i hur du kan göra verklig skillnad i människors liv och hur det är att jobba på en advokatbyrå dit människor från hela världen söker sig för att få skydd undan krig och förföljelse? Alltid tolkar i väntrummet, alltid liv och rörelse.

  Då är kanske praktik på Advokatfirman Stockholms Asylbyrå ett bra steg på karriärstrappan för dig. Vi finns i centrala lokaler vid Hötorget i Stockholm och tar emot paralegalstudenter från Påhlmans handelsinstitut samt juriststudenter från landets alla juristutbildningar.

  Skicka in din ansökan nedan

   Ladda upp ditt CV (pdf, doc, docx)