Jobb?


Vi som arbetar på Asylbyrån vill bara arbeta med migrationsrätt och vi vill dessutom vara bäst på det. Hos oss får du fördjupa dig inom rättsområdet på allvar och bolla komplicerade frågor med några av landets bästa migrationsjurister dagligen. Som arbetsplats kännetecknas vi av ett icke-hierarkiskt arbetssätt, öppen kommunikation och bra stämning.

Vi förutsätter att du är advokat eller jurist med minst två års arbetslivserfarenhet inom migrationsrätt från annan advokatbyrå, Migrationsverket eller migrationsdomstol.

Rekrytering sker främst vid behov, men du är välkommen att ge in en spontanansökan om Asylbyrån låter som en arbetsplats för dig.

Praktik?


Är du jurist- eller paralegalstudent och vill praktisera innan examen? Asylbyrån erbjuder ett ambitiöst 10-veckors praktikprogram med ett stort inslag av kvalificerad juridik och goda möjligheter till anpassning efter personligt intresse. Vi har två platser per praktikperiod.

Som praktikant hos oss följer du med våra jurister på möten, asylutredningar och domstolsförhandlingar inom samtliga ärendetyper som vi hanterar under din praktikperiod. Andra vanliga arbetsuppgifter är att utreda rättsfrågor, skriva utkast till juridiska texter och sammanställa landinformation.

Vi välkomnar juriststudenter från alla landets juristutbildningar och paralegalstudenter från Påhlmans handelsinstitut. 

Hör av dig till oss!


    Ladda upp ditt CV (pdf, doc, docx)

    Det går även bra att maila info@asylbyran.se.